Voorverkoop Helderse Bont'n Oamd gestart

Datum: 14-10-2019

07:53 uur - Op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november presenteert de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn  haar Bont'n Oamd in de zaal van "Twents Ribhouse Noabers" te Hellendoorn.

Het is dit jaar alweer de 20ste editie en voor de Folkloristische Dansgroep een bijzonder jubileum. Hiervoor is dan ook een speciaal programma  voorbereid. Voor dit jaar presenteert de Folkloristische Dansgroep o.a.  Mathilde Geerts , de  bekende  Buutreeder uit Weerselo, Herman Kampman, de mini's van Advendo,Jans en Diene en de Buurmannen.

Verder zullen de eigen leden zich presenteren met cabaret, zang en dans. De voorstelling  wordt nog volgens de authentieke tradities van een echte Twentse Bont'n Oamd uitgevoerd. De presentatie is in handen van Johan Kampman.

De Folkloristische Dansgroep staat garant voor 2 prachtige avonden met een afwisselend programma .Dinsdag 15 oktober start de voorverkoop van de entree kaarten voor 10 Euro bij Primera Hellendoorn. 

De entree kaarten die aan de zaal worden gekocht zijn  12.50 Euro.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: