Grote belangstelling voor “Beleef Zonnewoud”

Datum: 12-10-2019

16.23 uur - Zo’n 300 mensen bezochten vrijdagmiddag 11 oktober de zorgorganisatie “Zonnewoud” aan de Vrugteveensweg tussen Hellendoorn en Nijverdal. Zonnewoud biedt kleinschalige zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Cliënten, medewerkers en bestuur toonden vol trots aan de vele bezoekers hun prachtig in het groen gelegen accommodatie en wat ze er dagelijks doen. Van het maken van insectenhotels tot muziek en drama-activiteiten.

 
Bestuurders Ton Maaswinkel en Gerhard Meesterberends, zelf ook ouder van een client, vertelden over de historie van Zonnewoud en de plannen die er zijn om het toekomstbestendiger te maken. Een toekomst met behoud van het unieke van Zonnewoud: kleinschalig, gemoedelijk en veilig op een prachtige plek midden in de natuur.
 
Dankzij een aantal sponsoren zoals “de Gulle Goedzak”, Pizzeria Stromboli en AH Rob Lomans was er voor iedereen een hapje en een drankje. Bij het vertrek kregen de bezoekers allemaal een door de cliënten zelf gemaakt mini-insectenhotel.
Burgemeester Anneke Raven, die een bewonderende warme toespraak hield, kreeg van client Leon het eerste insectenhotel.
 
Het doel van “Beleef Zonnewoud” om de inwoners van de gemeente Hellendoorn van het bestaan van de zorginstelling op de hoogte te brengen is gelukkig meer dan geslaagd!
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: