‘HeraSplash!’ met Heracles Almelo in sporthal Het Ravijn

Datum: 11-10-2019

14.15 uur - In de herfstvakantie organiseert Heracles Almelo soccer games voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 4 tot en met 12 jaar in sporthal Het Ravijn. Tijdens dit ‘HeraSplash!’ evenement op maandag 21 oktober kun je je kunsten vertonen en tips en trics leren als een èchte Heraclied! 

De Heracles voetbalactiviteiten zijn van 10.00 – 16.00 uur in de sporthal. Daarbij ontbreekt mascotte ‘Bultje’ natuurlijk niet!
Wie uitgevoetbald is, kan van 10.30 – 17.00 uur gratis zwemmen en spelen in zwembad Het Ravijn.
 
De kosten bedragen € 5,00. Kidsclubleden van Heracles krijgen € 2,50 korting.
 
Doe je mee met HeraSplash dan ontvang je een gratis kaart voor de bekerwedstrijd Heracles tegen RKC op 30 oktober om 18.30 uur. Wanneer je ouders ook graag willen kijken kun je extra kaarten kopen voor € 5,00
 
Voor de Herfstvakantie (21 t/m 27 oktober) hebben wij een speciale aanbieding; HeraSplash, de hele week vrijzwemmen en de Heksendisco voor maar € 10,00. Heb je al een klantenpas, neem die dan mee. Anders betaal je eenmalig € 7,50 extra.
 
De voorverkoop voor Herasplash start op 14 oktober.
 
Meer informatie is te vinden op www.hetravijn.nl
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: