Heksendorp pakt fors uit met Bike Mania en Spannende Tocht

Datum: 11-10-2019

10:03 uur - De organisatieheksen van Heksendorp Hellendoorn hebben flink uitgepakt met de nieuwe activiteit ‘Bike Mania’ op vrijdag 18 oktober. Deze gloednieuwe opening van de meest spannende week in Heksendorp Hellendoorn voert, net als ‘Mountainbike Mania’ dwars door huizen, tunnels, scholen en over versierde schoolpleinen. De tocht is uitgezet door de organisatoren van Mountainbike Mania en belooft dus spannend en mysterieus te worden. 

 

Snoep, spinnen en mist
Wie meedoet aan ‘Bike Mania’, mag zijn fiets lekker versieren en zichzelf flink uitdossen, maar dient wel over een forse dosis lef beschikken. Op vrijdag 18 oktober om 18.30 uur gaat de tocht vanaf de Hofmansweide van start en talloze heksen, toverkollen en andere griezeltjes fietsen mee. De tocht gaat langs de versierde schoolpleinen van de Es, Reggewinde en de St. Sebastianusschool. Het wordt spannend en ook wel een beetje griezelig. Zo zal er op één van de pleinen een tunnel komen te staan waar misschien wel spinnen in rondhangen, spinrag over je gezicht sliert en rook je het zicht zal benemen. Zie maar dat je daar zonder te griezelen doorheen rijdt! Wie durft, zal worden beloond. De heksen nemen je mee over de crossbaan in De Blenke en als klap op de vuurpijl wordt er dwars door verzorgingshuis De Blenke gefietst. De tocht is voor alle leeftijden en ook pappa's en mamma's mogen mee. Kom je op de bakfiets? Versier hem zo mooi mogelijk en zorg voor goede verlichting!

Dwars over het oude kerkhof met de Spannende Tocht
De Spannende Tocht op dinsdag 22 oktober vergt stalen zenuwen. De heksen adviseren dan ook om al je moed bij elkaar te verzamelen, voordat je deze uitdaging aangaat, want het gerucht gaat dat er diverse heksen zullen verdwijnen. Zeker bij het oude kerkhof zal het erom spannen, wat de deelnemers daar allemaal te wachten staat! Maar het goede heksje Goedele zal vanaf de overkant van de Regge met een boot naar het dorp komen en wat er dan gebeurt zal alle spannende tochten uit het verleden doen verbleken. Kom maar op als je durft!

Combiticket
Wie aan zowel Bike Mania en de Spannende Tocht meedoet krijgt korting, want dan laat je pas echt zien dat je moedig bent.
Prijs: VVK € 6.50 | Online € 7.30 (combi-ticket Bike Mania - Spannende Tocht € 8.00 | € 8.80 online)

Meer informatie
Voor meer informatie over Heksendorp Hellendoorn kun je kijken op www.heksendorphellendoorn.nl. Kaarten zijn online te koop, maar ook bij Primera Hofman in Hellendoorn en de Tourist Info in Nijverdal. Kijk voor de online ticketverkoop ook op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/heksendorp.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: