SVVN op bezoek bij ASV’57

Datum: 10-10-2019

08:16 uur - Afgelopen zaterdag speelde SVVN 1 op eigen grond een boeiende en spannende wedstrijd tegen VV Mariënberg. Beide ploegen waren, zoals wel vaker in het verleden, aan elkaar gewaagd. Een 1-1 gelijkspel was uiteindelijk een uitslag waar iedereen mee kon leven, hoewel SVVN nog wel even achter de oren krabt als ze terugdenken aan de kansen die het de eerste helft kreeg. Zo bleef SVVN ook de derde speeldag ongeslagen. Maar SVVN heeft deze competitie ook nog niet gewonnen. Dus er heerst nog geen hosanna-stemming in Nijverdal-Zuid. Het seizoen is nog pril en een overwinning doet de wereld heel anders uitzien. 

 

Zaterdag speelt SVVN in Aadorp tegen ASV’57.  De Aadorpers staan op de tweede plaats nadat afgelopen zaterdag met 3-5 gewonnen werd in Losser van AJC’96. Eerder werd er al met 1-5 gewonnen bij VV Bruchterveld terwijl daartussen de thuiswedstrijd tegen OZC met 1-2 verloren ging. ASV en de 3de Klasse is nog geen gelukkige combinatie gebleken voor SVVN. In Nijverdal werd er twee keer gelijkgespeeld. In Aadorp werd er twee keer ruim en kansloos verloren door de groenwitten. Het wordt dus tijd dat deze negatieve spiraal doorbroken wordt. Vorig seizoen werd het 4-1 waarbij vlak voor tijd door Marvin Thomas de eindstand in het doel werd gelobd. 

De wedstrijd tussen ASV’57 en SVVN wordt gespeeld op Sportpark ’t Heuveltje in Aadorp. De aftrap is om 14:30 uur. Scheidsrechter bij deze wedstrijd is de heer Niels Mulder uit Vriezenveen. 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: