Kennismaken met de buitenlandse keuken?

Datum: 09-10-2019

12.38 uur - Dit jaar wordt nog twee keer de tafel gedekt voor Werelds Tafelen. Op donderdag 31 oktober bent u vanaf 17.45 uur van harte welkom in de socioruimte van Bendien Smitshof om een hapje mee te eten en kennis te maken met de buitenlandse keuken. Om 18.00 uur wordt de maaltijd geserveerd.

U kunt zich opgeven via De Welle, telefoon: 0548-638810 of per e-mail: i.aitink@stichtingdewelle.nl (vóór vrijdag 25 oktober). Wilt u hierbij ook uw telefoonnummer doorgeven, zodat u bereikbaar bent als er iets wijzigt?
 
De kosten voor het Werelds Tafelen bedragen € 7,50 per persoon. Hiervoor krijgt u een heerlijk 3-gangen menu geserveerd met een glas (citroen)water. Na het toetje volgt er, voor wie dat wil, een kopje koffie of thee. De laatste keer is op donderdag 28 november. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: