Lochsprinters reizen af naar Dedemsvaart

Datum: 07-10-2019

11.14 uur - Met wederom een grote groep bmx ers werd er gereden op de baan in Dedemsvaart. Gelukkig was het weer ons (alweer) goed gezind en ook leek het vandaag een droge dag te blijven. Waar het in de schaduw al wel wat fris was, bleek het in het zonnetje en uit de wind nog heerlijk aangenaam. 71 Lochsprinters hadden zich ingeschreven waarvan er al 3 smorgens zich hadden afgemeld wegens ziekte helaas.

De baan in Dedemsvaart is best een technische baan en dat bleek ook wel voor de rijders, de nog niet zo ervaren rijders moesten even het beste beentje voorzetten op deze baan, veel duwen en trekken was nog de meegegeven tip van de trainer.
 
Bij de jongens van 6 jaar was het Owen Jansen of Lorkeers die een valpartijtje niet meer kon voorkomen en helaas zijn eerste manche als 7e over de streep kwam, gelukkig reed hij zijn 2e en 3e rondje weer super waardoor er toch nog een plekje voor hem inzat voor de finalerit. Samen met Nils Blikman en Scott Kruiskamp mochten ze vechten op een plekje in de top 3.
 
Rory Winkel ging ook vandaag weer als een speer , hij had de vaart er mooi inzitten en met alleen maar 1 tjes achter zijn naam mocht ook hij zich opmaken voor de finale met een hele verdienstelijke 1e plek als resultaat.
 
Ook Dean Kleen Scholten was weer mooi op dreef, met 1 x een vergissing dat hij boven op de kombocht stond in plaats van in de kombocht, maar dat maakte niet veel indruk en met alleen maar 1 tjes in de 1e 3 manches mocht ook hij door naar de finale.
Jair Tomasoa kwam in zijn halve finale niet helemaal goed weg, het lukte maar niet om de andere jongens in te halen, maar blijkbaar heeft Jair aan een hele kleine opening al genoeg en toen hij die gevonden had haalde hij 3 jongens in, kwam zelfs nog als 2e over de lijn waardoor hij een finaleplekje had verdiend.
 
Emiel Ravenshorst liet weer prachtige sprongen zien en met kop en schouders reed hij netjes voorop dus ook een finale rit voor hem.
Bij de meisjes 6 en 7 jaar was Kim van Gemert goed op weg, nu ook vandaag lukte alles en kwam als 1e steeds over de eindstreep.
De finales waren bij het starthek al een feestje, bij het voorstellen van de rijders kwam toch wel het meeste enthousiasme uit het kamp Lochsprinters.
 
Niek Borkent mocht zich ook opmaken voor een finale bij de open boys 14/15 jaar , hij kwam niet als eerste uit het starthek maar vocht zich keurig terug en zijn harde werken werd beloond, hij kwam als 3e over de eindstreep.
Bij de open klasse boys 16-70 was Tom van Heun oppermachtig en reed alleen maar 1 tjes met ook als eindstand een keurige 1e plaats bij de open boys.
 
Tot de volgende keer, voor de laatste wedstrijd van dit seizoen voor het district in Raalte en waar dan ook het eindklassement bekend zal worden gemaakt.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: