Prijzen voor Hertruiters

Datum: 07-10-2019

10.53 uur - Ook dit weekend gingen leden van PSV Hertruiters naar verschillende concoursen in de regio. Vooral in Wierden werd goed gescoord in de dressuur. Milou Ekkel ging van start met haar paard Uvonia in de klasse Z2. Zij behaalde een tweede prijs met 215,5 punten. Marije Hutterd reed haar paard Bartoli met 206 punten naar een eerste plaats.

Maggy Roelofs behaalde de tweede prijs in de klasse M2 met haar paard Giel met 191 punten. Voor Jip Ottes was het haar debuut met haar nieuwe pony Zenzi Boy. Dit ging prima want zij scoorde meteen 194,5 punten en dat was goed voor een tweede prijs in de klasse B categorie D/E. Ook Amke Pot ging het indoorseizoen goed van start met haar Hooghe Maaten's Marshmallow. Ze behaalde met 208 punten de eerste prijs in de klasse L1 categorie D/E. Melissa Eshuis wist zelfs beslag te leggen op twee oranje linten. Met haar pony Forest Fire behaalde ze twee keer de eerste prijs met 198 en 201,5 punten in de klasse B categorie C. Nické Miskotte ging haar eerste indoor wedstrijd van start in Lonneker. Ze behaalde twee keer de eerste prijs in het Z1/Z2 categorie D pony's.
 
In Hippisch Centrum 't Oale Spoor waren zaterdag ruim 200 starts bij het springen voor paarden. Dit was alvast een opmaat naar de Roelofsen Horsetrucks Winter Classics op zaterdag 26 oktober in Hellendoorn. Dit is een groot springconcours voor de klasse ZZ t/m 1.45m parcours met na afloop een gezellig ruiterfeest in de kantine. Op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober worden de landelijke rubrieken verreden.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: