Mooie wedstrijddag op thuisbaan de Lochsprinters

Datum: 01-10-2019

9.43 uur - In alle vroegte kwamen de eerste helpers al naar onze eigen baan om de boel mooi aan kant te maken voor de 3e wedstrijd van dit seizoen, het begon wat frisjes maar de vooruitzichten waren goed. Later kwam het zonnetje er nog even door en met toch af en toe een klein buitje was het wel een mooie dag om te rijden.

De opkomst was zoals altijd weer geweldig van onze club de Lochsprinters, met wel 78 rijders waren we weer de club met de meeste rijders, ook iets om trots op te zijn.
 
Het liep gesmeerd en zoals verwacht konden de eerste rijders op tijd starten met hun eerste manche, voor de nieuwkomers van de club was het een fijne wedstrijd om op de thuisbaan met de vertrouwde startheuvel en inmiddels al bekende bulten en bochten te starten. Waar de ene nog mooi om zich heen zit te kijken is de andere al fanatiek aan het fieten, het verschil moet er zijn.
Het vaste clubje van de cruisers met daarin 4 Lochsprinters die in het vertrouwde rijtje over de eindstreep kwamen, met Dave van Gemert voorop en Anthony J O L die hem op de hielen zat.
 
Ook al is het nu al een tijdje zo dat de open klasse tussen de gewone manches wordt vereden, toch blijft het soms spannend om op tijd aan het hek te verschijnen, sommigen moesten echt vlak achter elkaar hun rondje rijden en dat kost energie, de ene kan hier wat beter mee omgaan dan de andere. Oefening baart kunst blijkt ook nu weer.
 
Het liep allemaal gesmeerd deze dag, de complimenten voor de organisatie die het toch weer goed geregeld hadden deze dag, dat mag ook wel eens gezegd worden, voor de hulptroepen werd er super gezorgd en iedereen kreeg op tijd zijn hapje en drankje, top geregeld.
Sem Borkent was mooi op dreef deze dag, zijn eigen manches reed hij keurig 3 3 2 wat hem een plekje in de finale opleverde, helaas kwam hij en Jair Tomasoa met elkaar in de knoei waardoor ze beiden ten val kwamen. Heel erg jammer, ze zaten er goed bij maar toch was er voor deze 2 nog wel een finale ronde omdat ze de eerdere rondjes super gefietst hadden.
 
Jullie Kleen Scholten reed ook weer keurig in de voorhoede maar ook zij kwam helaas ten val in haar 2e ronde, ze kon toch later haar finale rit nog wel rijden wat haar een mooie 2e plek opleverde.
Lana Jansen of Lorkeers was goed op weg vandaag, bij de meisjes 6 en 7 jaar deed ze het super, samen met Kim van Gemert reden beide dames strak voorop, helaas voor Lana kwam ze lelijk ten val in haar laatste ronde en een ritje moest gaan maken naar de HAP. Met weer een lelijke snee in haar kin, heel veel beterschap Lana.
 
Julian Bruggeman zat er mooi bij vandaag, met allemaal 2 tjes achter zijn naam zag het goed uit, helaas ook voor Julian gleed hij weg in zijn ronde van de open klasse en zat er een top 3 niet meer in.
 
De prijsuitreiking kon mooi gedaan worden na het 1e buitje en voordat het echt begon te regenen was alles al opgeruimd met dank aan de vele helpende handen.
 
De Lochsprinters hebben mooi weer wat puntjes bij elkaar weten te harken, volgende week in Dedemsvaart kunnen ze hun punten weer verder uitbreiden.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: