Prijzen voor Hertruiters

Datum: 30-09-2019

09:37 uur - Ook afgelopen week waren er concoursen waar de Hertruiters succesvol waren:  Wendy Ligtenberg was gedeeld 1e met haar paard Radorette in de klasse B Samengestelde wedstrijd in Gorssel. 

Doordat de ander net wat dichter bij de ideale tijd in de cross eindigde leverde dit een tweede prijs op. Tijdens de Subtopwedstrijd in Almelo vielen twee Hertruiters in de prijzen. Milou Ekkel won een eerste prijs met haar paard Uvonia in de klasse Z2 met 67%.

Frank Hosmar vormde met zijn Alphaville N.O.P. een klasse apart. Met bijna 72% gingen zij als enige combinatie van de dag over de 70% heen, wat automatisch het oranje lint betekende in de Prix St. Georges. Ook de Intermediaire I schreef de combinatie op hun naam, met een score van 68,38%. Ponyruiter Marilyn Roelofs startte ook in Almelo.

Met haar pony Popping’s Soraya behaalde zij twee keer een eerste prijs in de klasse L1 categorie D/E met 202,5 en 203 punten. In Luttenberg werd er gesprongen en hier was Melissa Eshuis succesvol met haar pony Forest Fire. Zij behaalden twee keer de eerste prijs in het springen klasse BB categorie C en de klasse B categorie C.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: