Waterpolodames en heren van Het Ravijn openen Eredevisiecompetitie met een klinkende overwinning.

Datum: 30-09-2019

De waterpolodames en heren van Het Ravijn zijn de opening van de Eredevisiecompetitie met een klinkende overwinning gestart.

 De heren, voor het eerst onderleiding van trainer-coach Ron Loos en Jan Heerdink, waren zaterdagmiddag in het Pieter van den Hoogenband bad in Eindhoven promovendus PSV met 8-13 de baas. In Nijverdal openden de dames onder leiding van trainer-coach Jan Mensink tegen het Barendrechtse ZPB met een 18-10 overwinning. Beide teams nemen daarmee voor tenminste een week de koppositie op de ranglijst in.

 

“We hebben belangrijke eerste punten behaald en zijn het nieuwe seizoen daarmee goed begonnen”, was de overtuiging van aanvoerder Lars Gottemaker. “Ons spel was nog niet goed, maar we zijn desondanks niet in de problemen geweest".  Bij de dames was Lot Stertefeld ook tevreden over de wedstrijd. "We hebben ons goed voorbereid op het nieuwe seizoen. We hebben vandaag prima gespeeld”, aldus Lot.  Jan Mensink liet iedereen in deze wedstrijd wedstrijd ritme op doen.  Lot zelf zat de openingswedstrijd nog op de bank. Zij heeft nog rust van Mensink. Ze speelde begin september met Jong Oranje tot 20 jaar op het Portugese Madeira het WJK, waar de ploeg van bondscoach Gerrit Jan Schothans een mooie tweede plaats wist te behalen. Lot hervat de komende week de training en zal dan instromen in dames 1.

 

Zaterdag 5 oktober speelt Heren 1 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Om 19:30 uur spelen zij tegen het Wormerveerse De Ham. De waterpolodames wacht om 17:45 uur de eerste ronde van de KNZB beker, die in eigen bad wordt gespeeld tegen de dames van ZVL 1886. Een ouderwets Ravijnavondje, waarbij u van harte welkom bent.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: