U12 speelt tijdens Supercup

Datum: 23-09-2019

11.40 uur - Sinds afgelopen seizoen heeft basketbalvereniging The Valley Bucketeers een samenwerkingsverband met landskampioen Landstede Hammers uit Zwolle. Zondag 22 september, voorafgaande aan de supercup Landstede Hammers tegen ZZ Leiden is er wederom een nieuw contract voor aankomend seizoen getekend. 

Met deze overeenkomst wordt de samenwerking verder geïntensiveerd tussen beide clubs.  Onderdeel van deze overeenkomst zijn trainingen door spelers van Landstede aan onze jeugd, verenigingsondersteuning en o.a. talentontwikkeling. Vooral aan de jeugd wordt gedacht. Zo speelde U12-1 een demonstratiewedstrijd in de rust van de supercup die live werd uitgezonden door de NOS. 
 
Een aantal keren zullen de jeugdspelers dit seizoen hun kunsten nog mogen vertonen. Voor deze jeugdleden was het een onvergetelijke ervaring. Zenuwachtig vooraf door de volle arena, het immense geluid uit de boxen en de liederen van beide supportersverenigingen werd er begonnen. Nadat de sprongbal een feit was, was er van nervositeit niets meer te merken en werd de ene truc na de andere lay up geshowd. 
 
De wedstrijd werd nipt met 2 punten verschil verloren, vooral door legio gemiste kansen. Daar spraken Tycho, Loes, Linde, Tian, Floris en Marik echter niet over, vooral over de geweldige ervaring om voor zo'n groot publiek te mogen spelen. 
 
Wil jij net als deze talenten ook graag basketballen? The Valley Bucketeers kan altijd nieuwe leden gebruiken in alle leeftijdscategorieën. Kijk voor meer informatie over teams en trainingstijden op www.thevalleybucketeers.nl.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: