Win vrijkaarten voor Avonturenpark Hellendoorn met jouw Auto Aaltink-selfie

Datum: 15-09-2019

ADVERTENTIE

Auto Aaltink geeft 100 vrijkaarten weg voor Avonturenpark Hellendoorn. Hoe maak je kans? Nou, heel makkelijk… Zie jij een Auto Aaltink auto bij jou in de straat, in het centrum of bij school? Maak dan een foto selfie bij de auto en post deze vóór 14 oktober 2019 openbaar op jouw socials met #autoaaltink. Je maakt dan direct kans op vier vrijkaarten voor het Avonturenpark.

Auto Aaltink is jouw Fiat en Mitsubishi dealer in de regio. Er rijden duizenden auto’s van Auto Aaltink rond in deze regio. Spot je er één? Doe dan mee! Maak de selfie bijvoorbeeld bij de nummerbordhouder waar je de naam van het autobedrijf ziet staan of bij een demonstratieauto. Zorg ervoor dat het logo van Aaltink zichtbaar is op de foto. Het lokale autobedrijf geeft 25 x 4 kaarten weg, dus grote kans dat jij één van de winnaars bent!
 
Winnen is genieten! Kom met je hele familie of vriendengroep naar het populaire park in Hellendoorn. Vooral in oktober is het de moeite waard om naar het Avonturenpark te komen. Het park is de gehele maand oktober namelijk omgetoverd. Tijdens Heksendoorn kun je lekker griezelen, gillen en avonturen beleven met o.a. Odelia. Dit populaire Halloween evenement wordt in oktober alweer voor de 19e keer georganiseerd in Hellendoorn. 
 
Dat mag je niet missen! Dus niet vergeten… Plaats de foto openbaar op jouw socials met #autoaaltink.
 
Meer weten over de auto’s van Auto Aaltink? Stap dan gerust binnen bij de showroom aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. De medewerkers staan voor u klaar. Voor alle beschikbare auto’s, meer informatie of een online-offerte kun je ook een kijkje nemen op onze website: www.autoaaltink.nl.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: