Help jij Sint helpen?

Datum: 12-09-2019

13.46 uur - Het duurt nog even voordat Sinterklaas weer naar Nederland komt, maar de Sinterklaascommissie ‘Help Sint helpen’ is alvast begonnen met de voorbereiding van de Sinterklaasmiddag voor kinderen van statushouders en ouders met een kleine beurs. 

Daarvoor doen zij een beroep op alle inwoners van de gemeente Hellendoorn om speelgoed beschikbaar te stellen voor deze Sinterklaasmiddag. Graag alleen speelgoed dat kwalitatief nog in goede staat is en geschikt  voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar. En liever geen knuffels of speelgoed waarvoor batterijen nodig zijn. 
 
Dus heb jij nog ergens speelgoed liggen, nieuw of zo goed als nieuw, dat je voor deze kinderen beschikbaar wilt stellen? Stuur dan voor 7 november een e-mail met je naam, adres en telefoonnummer naar trefpuntminima@hotmail.com. De commissie ‘Help Sint helpen’ zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
 
Een financiële bijdrage mag uiteraard ook. Deze kun je overmaken naar rekeningnummer NL18RABO0120904411 van Stichting De Welle o.v.v. Help Sint helpen. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: