Wegens succes extra kaarten voor muziektheater ‘Reuring in ‘t Reggedal’

Datum: 11-09-2019

13.39 uur - Terwijl vanavond (11 september) de generale repetitie gespeeld gaat worden en morgenavond de voorpremière plaats vindt gaan er wegens grote vraag meer kaarten in de verkoop voor muziektheater Reuring in ‘t Reggedal.

Het hele team van Reuring in ‘t Reggedal kan niet wachten op de première op 13 september. Al het harde werken van de afgelopen weken (en komende dagen) komt op die avond samen wanneer publiek en genodigden de muziektheatervoorstelling mogen komen bekijken.
 
Toch is er in de voorloop naar de première al genoeg animo in Nijverdal en omgeving voor de voorstelling. Zoveel zelfs, dat het team van Reuring in ‘t Reggedal heeft besloten om extra kaarten beschikbaar te stellen.
 
‘We willen zoveel mogelijk mensen de kans geven om deze geweldige muziektheatervoorstelling op een unieke locatie te gaan zien.’ aldus Ellen Wisse, uitvoerend producent van de voorstelling.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Meisje schreef op 12-09-2019

Heel veel succes allemaal.

Wilbert schreef op 14-09-2019

Prachtige locatie, super beeld en geluid, heel goed orkest, geweldige acteurs maar toch had ik er meer van verwacht. Eerst al een kwartier staan wachten in de hal. Met een goed uur was het al afgelopen.

Meisje schreef op 15-09-2019

De uitvoering duurt 75 minuten. Kan niet eerder beginnen omdat het donker moet zijn. Een goed verhaal en elke keer zie en hoor ik weer iets anders. Mijn favoriet is de fabriek, geweldig vorm gegeven. Wat mooi dat dit ook kan in Nijverdal.

Uw reactie

Naam:
Bericht: