De bar-eindbazen van jongerencentrum Place2Be

Datum: 11-09-2019

11.47 uur - Al jaren draaien bezoekers van jongerencentrum Place2Be (jongerenwerk De Welle) als vrijwilliger bardiensten. Hier is sinds kort een extra vrijwilligersfunctie aan toegevoegd: de bar-eindbaas. 

Wie een bardienst draait, is gedurende een dagdeel verantwoordelijk voor alle taken die hierbij horen. Van het verkopen van drankjes en snacks tot het uitlenen van spelmateriaal. Ook zorgen deze vrijwilligers ervoor dat de bar er weer piekfijn uitziet als een bardienst erop zit. De ‘bar-eindbaas’ is daarnaast ook opzichter. Dat houdt onder andere in dat hij of zij incidenteel zelfstandig het jongerencentrum draait, uiteraard met één van de jongerenwerkers als achtervang. “Door hen deze verantwoordelijkheid te geven, willen wij hen stimuleren in hun ontwikkeling. Daarnaast zetten zij zich op deze manier als vrijwilliger in voor de maatschappij”, aldus het jongerenwerk van De Welle. 
 
Lijkt het jou tof om ook vrijwilliger te worden bij jongerencentrum Place2Be? Kom langs (Duivecatelaan 4, Nijverdal) of zoek contact via Facebook (www.facebook.com/jcplace2be) of Instagram (@jwdewelle).
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: