Hellendoorn Heksendoorn zoekt nieuwe heksen

Datum: 10-09-2019

 

8.59 uur - Heb je er altijd al van gedroomd om heks te worden maar kwam het er niet van. Dan heb je nu de kans om je droom uit te laten komen. Want bij Hellendoorn Heksendoorn zijn ze op zoek naar nieuwe heksen (vrouwen én mannen). In de week van 18  t/m 27 oktober wordt Hellendoorn Heksendoorn gehouden en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Gratis workshop acteren

Als je besluit om je aan te melden, kun je gratis meedoen aan diverse workshops acteren, die door de ZINiN Jeugdtheaterschool worden verzorgd. Ook kleding hoef je niet zelf te verzorgen, deze wordt aangeleverd door de organisatie. Er worden heksen gezocht voor de spannende tocht, spannend winkelen, de wandeltocht en alle andere activiteiten. Om als vrijwilliger deel te nemen aan Hellendoorn Heksendoorn 2019, moet je minimaal 16 jaar of ouder zijn. Behalve voor de scenes tijdens de spannende tocht, hiervoor is de minimum leeftijd 14 jaar, (jonger in overleg met de organisatie).
 


Aanmelden
Wie het aandurft, en mee wil helpen aan één of meerdere activiteiten, kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar vrijwilligers@hellendoornheksendoorn.nl. Je krijgt dan aanmeldformulier toegestuurd.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Gait schreef op 10-09-2019

Mag je ook iemand anders opgeven, je schoonmoeder bijvoorbeeld?

H v Henk schreef op 11-09-2019

Heeft ze een bezem dan Gait.

Gait schreef op 11-09-2019

Die krijgt ze van mij!

Uw reactie

Naam:
Bericht: