Koninklijke Onderscheiding voor jubilerende Joop van Keulen

Datum: 06-09-2019

21.21 uur - De heer Joop van Keulen uit Nijverdal is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje- Nassau. Tijdens de festiviteiten ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van Van Keulen Interieurbouw op vrijdag 6 september speldde burgemeester Anneke Raven hem de bijbehorende versierselen op.

 
 
De bijzonder gedreven algemeen directeur van Van Keulen Interieurbouw heeft het timmerbedrijfje, dat zijn vader in 1944 begon, uitgebouwd tot een florerende internationale onderneming met ruim 450 werknemers. Daarmee is het bedrijf de tweede werkgever in de gemeente Hellendoorn.
 
Van Keulen Interieurbouw richt supermarkten, kledingzaken, maar ook bibliotheken in. De overgang van bediening naar zelfbediening werd mede mogelijk gemaakt doordat Van Keulen zelfbedieningsmeubels ontwikkelde die nationaal en internationaa zijn geplaatst.
 
Als vrijwilliger is Joop van Keulen regelmatig kok in Krönnenzommer. In het verleden is hij een aantal jaren voorzitter geweest van voetbalvereniging DES. De heer Van Keulen ontvangt de koninklijke onderscheiding vanwege zijn innovatief ondernemerschap, zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn sociale betrokkenheid.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

k e schreef op 06-09-2019

hoort zo,n plaatselijk persoon niet in de gemeente raad??????

Geronimo schreef op 07-09-2019

ke, neen, hij wil nl zelf niet en hij is gewend om snelle beslissingen te nemen zonder al te veel inmenging van anderen. In de raad zou hij steeds consensus moeten zoeken, iets wat hij dus niet gewend is.

Mitis schreef op 07-09-2019

Idd Geronimo, in de politiek is het veel lullen en weinig besluitvaardigheid, zie de UK, zie onze gemeenteraad. Een bedrijf is dan zo failliet.

k e schreef op 07-09-2019

Geronimo, als het zo is zoals jou bericht dan missen we dat soort mensen in de de politiek, en niet van die er zitten om "weken" na te denken voor er iets uitkomt.

Geronimo schreef op 07-09-2019

ke, daarom bestaat het gros ook uit hobbyisten. Je denkt toch niet dat iemand met een bedrijf, met meerdere werknemers, zijn spaarzame tijd gaat vullen met deze flauwekul, een enkeling daargelaten.

Jaap schreef op 08-09-2019

Democratie is dan ook iets heel anders dan een bedrijf, je moet er toch niet aan denken dat een bedrijf democratisch zou worden geleid of dat een democratie zou worden geleid zoals een bedrijf. In beide gevallen zou je daar zeer ongelukkig van worden.

Han schreef op 09-09-2019

Jaap, waarschijnlijk had de gemeente Hellendoorn er financieel veel beter voorgestaan, als er geregeerd was zoals in het bedrijfsleven. De financiële situatie in de gemeente Hellendoorn heeft niets met democratie te maken, maar enkel met onkunde en kinderachtig gedrag. Het "oude zeer" en arrogantie onderling heerst nog steeds en daar zijn wij met z'n allen de dupe van.

Geronimo schreef op 09-09-2019

Jaap, dat klopt, maar een beetje, met nadruk op beetje, meer als een bedrijf zou niet verkeerd uitpakken.

Geronimo schreef op 09-09-2019

@Han, jij hebt Mitis zijn uiteenzetting, van een paar weken terug, gemist. Den Haag is ook behoorlijk schuldig aan de financiele malaise in vele gemeenten.

Han schreef op 09-09-2019

Geronimo. Ik heb hem gelezen, alleen snap een ding niet. Als gemeente zijnde, mag je toch hopen dat ze enig inzicht hebben gehad van wat de overheidsuitgaven geweest zijn, ongeacht dat deze bekostigd zijn door Den Haag. Of zie ik dat verkeerd?

Geronimo schreef op 10-09-2019

Mitis, corrigeer me als ik fout zit. Han, de overheid heeft ineens veel subsidies, aan de lokale overheden, ingetrokken. En daar valt natuurlijk moeilijk tegen op te boksen, ondanks dat het college en de raad ook behoorlijk wat steken hebben laten vallen. Even vrij simplistisch: je krijgt als gemeente 1000 euro van het rijk en daar moet je het mee doen. Dan zegt het rijk dat je nog maar 500 euro krijgt en dan heb je als gemeente een groot probleem.

Jaap schreef op 10-09-2019

@Han Tsja dat kan, voor de zorgtaken heeft de gemeente bijvoorbeeld een open einde regeling. In het bedrijfsleven zou je of mensen een medische behandeling hebben moeten ontzeggen of de prijzen verhogen. Dat kan, of je er blij van zou worden is vraag 2.

Han schreef op 10-09-2019

Geronimo. Ik snap uw uitleg, mijn dank daarvoor. De gemeente heeft/had inzicht in de uitgaven. Hoe moeilijk is het dan om hierop te anticiperen. Dit stukje gaat er bij niet in. Regeren is vooruit zien, maar hier hebben ze de plank toch echt misgeslagen.

klaas schreef op 10-09-2019

Hallo hoe kan dit alles nu zo ineens . Vorig jaar nov nog positief en nu dit Beintema . maar ja gaat toch over de van de burger scheelt hem toch niets .

frans schreef op 10-09-2019

nu ik dit alles zo lees , word tijd voor opruiming in de GEMEENTE HELLENDOORN ja . Jammer dat Joop hier nooit heeft gezeten in de raad gemiste kans . Als hij er had gezeten was dit nooittttttttttt gebeurt zoals ze er nu voor staan . Een te gek centrum met lege winkels das top . En zeer moeilijk doen over een stukje snippergroen wie wil het nu onderhouden de GEMEENTE of de burger en wat is duurder . Ik geef toe was er klaar mee ben hier vertrokken uit deze gemeente wat smijt met geld . Bugers veel succes in deze kansloze Gemeente HELLENDOORN met dank vooral aan BEINTEMA .

William S. Burroughs schreef op 11-09-2019

Aan frans. Als? Joop heeft er nooit gezeten dus dat zullen we nooit weten. Daarnaast wekt u de indruk dat u vanwege Beintema de gemeente hebt verlaten. Dit alles schetst een wat overspannen indruk en dat is wat we nu juist niet moeten doen. Tot slot wens ik u natuurlijk succes in uw nieuwe kansrijke gemeente maar hoop dat we niet allemaal vluchten wanneer het een beetje moeilijk wordt. Prettige dag.

Geronimo schreef op 11-09-2019

Han, veel gemeentes hebben hier last van. En met een liegende regering word het wel heel moeilijk of heb jij je zoet al ontvangen?

Geronimo schreef op 11-09-2019

@frans, zo, jij hebt een vertrouwen in Joop. Helaas is dat totaal nergens op gebaseerd, aangezien hij er nooit gezeten heeft. Zeg niet dat hij het niet kan, maar ook niet dat hij het wel kan.

Geronimo schreef op 11-09-2019

vervolg: het is iets gemakkelijker om te spelen met geld van anderen (lees overheid), dan met je eigen geld. Dus neem je ook meer risico's.

H v Henk schreef op 11-09-2019

Ja Frans, ik denk dat Meneer van Keulen, meer invloed kan uitoefenen aan de zijlijn en met zijn firma, als iemand die wegloopt.

Han schreef op 11-09-2019

Geronimo. Haha, nee heb mijn zoet nog niet mogen ontvangen. Sinterklaas is gelukkig in aantocht. Je weet nooit wat de goedheiligman in petto heeft.

Geronimo schreef op 13-09-2019

@Han, had willen zeggen dat je de Sint er nog niet bij moet halen. Maar die pipo van het Amsterdams museum begint wel over ons verleden. Moeten wij ons alles maar laten ontnemen, omdat wij, met de kennis van nu weten dat wij vroeger niet zo netjes waren, dacht het niet. En als mensen vinden van wel, betaal dan maar ongeveer 60% van jullie inkomen, als herstelschade aan die landen. Rekeningnr. kun je wel opvragen bij de desbetreffende ambassades.

Han schreef op 15-09-2019

Geronimo. Dit heb ik inderdaad gelezen. Deze ideeën komen vaak van mensen die geen leven hebben, teveel vrije tijd hebben en niet normaal kunnen functioneren in onze maatschappij. Net als de gele hesjes beweging. Geen werk hebben en hele dagen de tijd hebben om hun gedachtengoed te spuien. Extreem links gedachtengoed heeft dat soort mensen, die lijnrecht tegenover de rest van Nederland staat. Vaak helpt het om dit soort geen aandacht te geven, alleen de media snapt dit nog niet en geeft ze vaak een podium.

Meisje schreef op 15-09-2019

Dit gaat allemaal niet meer over het lintje van de heer van Keulen.

Geronimo schreef op 15-09-2019

Han, extreem rechts scheer ik over dezelfde lijk als extreem links.

Geronimo schreef op 15-09-2019

Meisje, Joop was uitbehandeld, betreffende zijn lintje, alsnog proficiat, en zijn politieke ambities ook. De "gouden eeuw" word hier geen artikel aan gewijd, dus kon ik een mooi bruggetje maken.

William S. Burroughs schreef op 15-09-2019

Aan Han. Hoeveel vooroordelen passen er in een reactie? Veel als ik u zo lees. Wat op zich ook wel weer knap is. Want op de vraag 'wat is het toppunt van generaliseren' zou men naar aanleiding van uw laatste reactie zomaar Han kunnen antwoorden. Wat er voor u er erg in hebt weer zou kunnen leiden tot een nieuwe vraag in het Triviant spel. Maar laten we het niet op de man spelen want iedereen is uniek met zijn of haar eigen kwaliteiten. Terug naar de realiteit. Ook op links kan men soms overdrijven zoals men dat op rechts zo vaak doet. Wat betreft het willen schrappen van de titel Gouden Eeuw verwijs ik graag naar het Engelse begrip Don't judge a book by its cover. Want of het nu 17e eeuw, Gouden Eeuw, Gouden Randje (wat de lading misschien wat beter zou dekken wanneer je zou kijken naar het aantal mensen die er werkelijk gouden tijden aan beleefden, maar dat terzijde) of Berend Botje ging uit varen zal gaan heten maakt wat betreft de inhoud van die eeuw natuurlijk niets uit. Kortom je kan onder elke titel prima het hele verhaal vertellen. Waaronder de positieve en negatieve kanten prima een plek kunnen krijgen. Dus het zal u tot slot verbazen dat deze linkse rakker het volkomen onzin vindt om de Gouden Eeuw een andere naam te geven. Prettige dag.

William S. Burroughs schreef op 15-09-2019

Aan Meisje. U heeft volkomen gelijk en daarom zal ik wat betreft het onderwerp eindigen met de felicitaties aan Joop. Prettige dag.

Han schreef op 15-09-2019

Aan WSB. Helaas is mijn opmerking de werkelijkheid en niet generaliseren. De werkelijkheid wil men vaak niet onder ogen zien.

Han schreef op 15-09-2019

Geronimo, terecht punt. Extreem links is gelijk aan extreem rechts. Niet gewenst en gevaarlijk.

William S. Burroughs schreef op 15-09-2019

Aan Han. Dat wat u ervaart is niet de werkelijkheid. Het is uw interpretatie ervan. Prettige dag.

Hendrik schreef op 27-09-2019

Parkeren in de bebouwde kom is de grootste ergernis in de buurt, Joop van Keulen kan hierin voor de gemeente en burgerij wat betekenen met een snelle beslissing, door zijn bedrijfsauto's na werktijd te weren uit de bebouwde kom. En dit gaat ten minste ergens over, volgend jaar weer een lintje waard.

Uw reactie

Naam:
Bericht: