5-jarig bestaan aangepast sporten Fysion

Datum: 06-09-2019

16.38 uur - Op uitnodiging van G.V. Fysion uit Nijverdal komt wethouder W.A. Joosten van de gemeente Hellendoorn op zaterdag 5 oktober 2019 om 10.00 uur de viering bijwonen van het eerste lustrum van de sport- en beweeggroep aangepast sporten. Onder leiding van Arie Tempert is deze groep speciaal opgezet voor mensen met een lichamelijke beperking- en of chronische aandoening. Een grote doelgroep in de gemeente Hellendoorn.

Het lustrum valt samen met het jaarlijkse regionale badminton- en tafeltennistoernooi voor mensen met een beperking. Wethouder Joosten zal dit toernooi openen. Veel sporters uit de hele provincie Overijssel geven acte de préséance!
 
Plaats van handeling is in Het Ravijn – zwem, sport en zorg, Piet Heinweg 16 in Nijverdal. 
 
Elke week op dinsdagmorgen van 09.30 tot 10.30 en donderdagavond van 19.00-20.00 uur sporten ruim 40 mensen onder begeleiding in het sportcomplex. Deze sportgroep vult het gat tussen reguliere sport, revalidatiecentra en fysiotherapeuten. De gemeente Hellendoorn stimuleert actief deze doelgroep.
Door de laagdrempeligheid kan iedereen meedoen met deze unieke manier van sporten!
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: