De Huiskamer heeft een mooi nieuw uiterlijk gekregen

Datum: 25-08-2019

9.28 uur - De Huiskamer van Nijverdal, gelokaliseerd aan de Markt 3 7442 EC in Nijverdal, is een plek waar je binnen kan wandelen voor een kop koffie/thee en een goed gesprek. Het is een gezellige ruimte voor alle inwoners van onze gemeente. Er wordt gekookt, af en toe een spelletje gespeeld en lief & leed gedeeld.

We hoorden nog wel eens dat mensen vaak langslopen, maar niet precies weten wat De Huiskamer nou precies is. Om De Huiskamer aan de buitenkant nog aantrekkelijker te maken is er door de kunstschilder Henk-Jan Bakker nu een mooi speelse schildering aangebracht. 
 
De geschilderde koffie en koekjes beelden de kern van het Huiskamer gevoel uit, gezelligheid met een beetje speelsheid. Wilt u het van dichtbij bekijken? Kom dan gezellig langs, wellicht bent u onze 25000ste bezoeker die wij bij ons komende open huis op zaterdag 14 september in het zonnetje willen zetten.
 
De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10:00 tot 12:00 in de ochtend en de gehele week geopend van 14:00 tot 17:00 in de middag. De Huiskamer is ook bespreekbaar voor vergaderingen en bijeenkomsten. Tijdens openingstijden zijn we bereikbaar op 0619686280 of u kan mailen met onze coördinator Marjanne van Egmond: info@dehuiskamernijverdal.nl
 
Wilt u ons steunen? Dat kan door een donatie over te maken op NL89 RABO 0147430305
Voor meer algemene informatie kunt u contact opnemen met dhr. Paalman: 0641697339 / voorzitter@dehuiskamernijverdal.nl
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: