Kinderrommelmarkt in centrum Nijverdal

Datum: 18-08-2019

9.52 uur - Veel jeugdigen uit onze gemeente hebben zaterdag 13 juli jl. het spaarvarken goed kunnen vullen voor de komende vakantiedagen. We kijken als ondernemersvereniging dan ook terug op een geslaagde dag in ons centrum. Wil je vlak voor het nieuwe schooljaar begint alvast een zakcentje verdienen om het spaarvarken weer aan te vullen? Geef je dan alvast op voor de kinderrommelmarkt op 24 augustus. 

Kinderen mogen hier hun oude speelgoed, boeken, kleding en andere spulletjes proberen te verkopen. De rommelmarkt duurt van 9.00 tot 12.30 uur. De koopwaar wordt uitgestald op het Keizerserf en deels in de Willem Alexanderstraat. Daarnaast is er volop vermaak met diverse kinderattracties, dus extra gezellig en leuk om op de markt te staan of de markt te bezoeken. Ideaal voor alle kids die nog iets leuks willen scoren om je in het najaar/ winter mee te vermaken.      
 
Wil je graag meedoen? Dan adviseren we je zo snel mogelijk aan te melden. Dit kan bij Op Naar Nijverdal, email: info@opnaarnijverdal.nl. Of via het aanmeldformulier: http://bit.do/kinderrommelmarktONN.
 
 Let op: Het betreft een kinderrommelmarkt, dus het is dan ook uitsluitend voor kinderen toegestaan deel te nemen (evt. onder begeleiding van ouders).
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 19-08-2019

Hebben kinderen nog spaarvarkens en bejaarden een oude sok? Kom op zeg! Prettige dag.

Manuel schreef op 20-08-2019

Hè Wiliam doe is positief, het is prachtig winkelen in dit mooie dorp als je het maar wilt zien!!!!

William S. Burroughs schreef op 21-08-2019

Aan Manuel. Zoals u waarschijnlijk wel weet vind ik enthousiast vaak hetzelfde als naïef. Wat niet wegneemt dat ik positief ben over de verbouwing van Nijverdal. Ik vind alleen de verslagen altijd zo overdreven wanneer er weer iets in het centrum heeft plaatsgevonden. Het is altijd prachtig dit en fantastisch dat, historisch dit en legendarisch dat. Spaarvarkentjes spekken om met een heerlijke dampende kop koffie de epische dag af te sluiten. Wat is er mis met gewoon leuk of desnoods mooi, een paar centen bijverdienen en een kop koffie? Dat ik hier gevoelig voor ben ligt natuurlijk aan mijn stoornis uit de eerste regel. We zijn nog steeds een dorp en geen metropool. Tot slot is het best redelijk of zoals u wilt leuk winkelen in Nijverdal. Heb nu eenmaal een hekel aan overdrijven. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: