Vrijwillige coaches, belangrijke schakel voor velen!

Datum: 17-08-2019

11.40 uur - Bij Evenmens Samen Verder lopen we letterlijk en figuurlijk ‘een eindje mee’ met mensen die midden in een rouwproces zitten. De bedoeling van de wandelingen is om mensen met een verlies bij elkaar te brengen. In het najaar van 2019 staan nog vijf wandelingen gepland. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwillige wandelcoaches.

 
Ben jij op zoek naar een uitdagend project en dankbaar vrijwilligerswerk en heb jij coachende kwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! De coach geeft individuele aandacht, is klankbord en steunpunt. Mensen die geen affiniteit hebben met wandelen, kunnen ook bij Evenmens terecht voor individuele begeleidingsgesprekken. Ook hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers. 
 
Het verwerken van verlieservaringen gaat buiten beter. Het praten in combinatie met het in beweging zijn (zowel fysiek als psychisch) geven ruimte en inzicht. Er is ruimte voor het verhaal, voor de emoties en het afscheid nemen. 
De vrijwillige coaches willen graag iets betekenen voor een ander. Evenmens ondersteunt dat met een training, zodat de nieuwe vrijwillige coaches opgeleid en voorbereid zijn op hun rol. We geven ze daarbij handvatten voor het coachen, versterken hun eigen talenten en ze leren van elkaar door intervisie. De eerstvolgende bijeenkomst voor coaches in op 27 augustus? Lijkt dit je wat? Neem dan voor meer informatie contact op met Ina Versmissen, email: iversmissen@evenmens.nl of bel. 0548-638830.
 
Het vertrek van de wandelingen is altijd om 10.00 uur vanaf het Buitencentrum aan de Grotestraat 281 in Nijverdal. Iedereen uit de wijde omgeving is welkom om mee te wandelen. De wandelingen vinden in 2019 plaats op: 22 augustus | 26 september | 31 oktober | 21 november | 19 december.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: