Ervaar de voordelen van water, gratis kennismakingsles in Het Ravijn

Datum: 14-08-2019

18.48 uur - In de week van 26 t/m 30 augustus kun je gratis kennismaken met één van de vele aquasporten van Het Ravijn – zwem sport zorg –. Vanaf 26 augustus bouwt een ervaren lesgever de lessen stap voor stap op. Een mooi moment om in te stappen dus. Alle deelnemers ontvangen deze week tevens een kortingsbon van Intersport Ramon Zomer.

 
 
Aquasporten
Het Ravijn – zwem sport zorg – heeft een breed aanbod Aquasporten, waarover de lesgevers erg enthousiast zijn. Met aquasport train je je hele lichaam. Tevens zorgt het voor een hogere vetverbranding. Groot voordeel van sporten in water is, dat - door de opwaartse druk van water - de gewrichten en pezen nauwelijks belast worden. Daardoor is de kans op blessures minimaal. Aquasport is geschikt voor zowel mannen als voor vrouwen.
 
Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de site www.hetravijn of neem contact op met de receptie, tel. 0548 – 613516 / email hetravijn@hellendoorn.nl.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: