Allergrootste hits Engelse bodem te horen in het Openluchttheater Datum: 14-08-2019

18.41 uur - The Best of Britain: een muzikale voorstelling met de allergrootste hits van Engelse bodem. Wereldhits die allemaal hoog genoteerd staan in de moeder der hitlijsten: de Top 2000. Syb van der Ploeg, Maarten Peters, Edward Reekers en Brenda Bee en hun 5-koppige van zetten het Openluchttheater Nijverdal op zaterdag 31 augustus volledig op de kop.Spetterend muziekspektakel

In een spetterend muziekspektakel volgt de ene hit na de andere hit van Engelse bodem. The Beatles, Coldplay, Elton John, Pink Floyd, The Police, Deep Purple, Led Zeppelin, David Bowie, Robbie Williams en vele anderen. De band straalt passie en enthousiasme uit en weet dat perfect over te brengen op het publiek, waardoor stilzitten lastig wordt. De combinatie van gedreven topartiesten, heel veel topsongs en een steengoede live-band maken dit tot een onvergetelijk concert.
 

Reserveer nu uw kaarten 
Kaarten voor ‘The Best of Britain’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: