Reuring in 't Reggedal zoekt enthousiaste vrijwilligers

Datum: 08-08-2019

14.08 uur - Voor de voorstelling Reuring in 't Reggedal, die van 12 t/m 22 september plaats gaat vinden bij het Ravijn in Nijverdal, worden vrijwilligers uit de gemeente Hellendoorn en directe omgeving gezocht.

 
 
Taken
Binnen de productie Reuring in 't Reggedal zijn verschillende taken te verdelen. In het aanmeldformulier op de website www.reuringinhetreggedal.nl/vrijwilligers kunnen geïnteresseerden hun voorkeuren aangeven.
 
De voorstelling
Muziektheatervoorstelling 'Reuring in 't Reggedal' is een project voor, door, over en op Nijverdal. De buitenlocatie van Het Ravijn hult zich tussen 12 en 22 september in een prachtig verhaal over ons geliefde dorp.
 
Een sprookjesachtige, muzikale voorstelling over de reis van een wonderkind van 50 jaar. Noodgedwongen keert hij terug naar zijn oude dorp. Nadat hij als jong aanstormend muzikaal talent het dorp achter zich liet, vastbesloten nooit meer terug te komen. Maar zijn muzikale dromen zijn aan duigen en zijn vader verliest grip op plaats en tijd. Eenmaal terug op zijn geboortegrond, vindt hij in zijn vaders verleden een nieuwe kijk op zijn eigen toekomst...
 
Een filmische voorstelling, met prachtige livemuziek gespeeld door Muziekvereniging KSW onder leiding van Bert Pfeiffer. Met verhalen over vroeger, het ontstaan van Nijverdal en alle belangrijke gebeurtenissen van het dorp, opdat wij ze nooit vergeten. Jan Tekstra is verantwoordelijk voor het script en speciaal geschreven nummers. Ellen Kremers en Jasper Verheugd regisseren de voorstelling. Hetzelfde team was ook verantwoordelijk voor de creatieve invulling van de locatievoorstellingen van Het Verzet Kraakt (winnaar Musicalworld award Beste Kortlopende Musical) en STORK! (genomineerd Musicalworld award Beste Regionale Musical).
 
Beschikbaarheid
De nodige beschikbaarheid verschilt per taak. De voorbereiding op locatie starten op 21 augustus en duren tot 12 september. De voorstellingen worden gespeeld van 12 t/m 22 september.
 
Aanmelden
Geïnteresseerden voor de functie kunnen zich aanmelden met het aanmeldingsformulier op de site www.reuringinhetreggedal.nl/vrijwilligers.
 
Informatie
Meer informatie over Reuring in 't Reggedal kan gevonden worden op de site www.reuringinhetreggedal.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.reuringinhetreggedal.nl of bij de kassa van ZININ in Nijverdal.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: