'Reuring in 't Reggedal' zoekt jonge trompettist

Datum: 05-08-2019

17.18 uur - Voor muziektheatervoorstelling Reuring in 't Reggedal wordt een jonge trompettist gezocht uit gemeente Hellendoorn of directe omgeving. Er wordt gezocht naar een jongen tussen de 7 en 15 jaar (die het uiterlijk heeft van een jongen tussen de 7 en 11), die trompet speelt op minimaal niveau B en graag zou willen meespelen in een professionele productie.

De voorstelling
Muziektheatervoorstelling 'Reuring in 't Reggedal' is een project voor, door, over en op Nijverdal. De buitenlocatie van Het Ravijn hult zich tussen 12 en 22 september in een prachtig verhaal over ons geliefde dorp.
 
Een sprookjesachtige, muzikale voorstelling over de reis van een wonderkind van 50 jaar. Noodgedwongen keert hij terug naar zijn oude dorp. Nadat hij als jong aanstormend muzikaal talent het dorp achter zich liet, vastbesloten nooit meer terug te komen. Maar zijn muzikale dromen zijn aan duigen en zijn vader verliest grip op plaats en tijd. Eenmaal terug op zijn geboortegrond, vindt hij in zijn vaders verleden een nieuwe kijk op zijn eigen toekomst...
 
Een filmische voorstelling, met prachtige livemuziek gespeeld door Muziekvereniging KSW onder leiding van Bert Pfeiffer. Met verhalen over vroeger, het ontstaan van Nijverdal en alle belangrijke gebeurtenissen van het dorp, opdat wij ze nooit vergeten. Jan Tekstra is verantwoordelijk voor het script en speciaal geschreven nummers. Ellen Kremers en Jasper Verheugd regisseren de voorstelling. Hetzelfde team was ook verantwoordelijk voor de creatieve invulling van de locatievoorstellingen van Het Verzet Kraakt (winnaar Musicalworld award Beste Kortlopende Musical) en STORK! (genomineerd Musicalworld award Beste Regionale Musical).
 
Gezocht
Er wordt gezocht naar een jongen tussen de 7 en 15 jaar oud. Echter, het uiterlijk van de jongen moet passen tussen de leeftijden 7 en 11. De jongen moet trompet kunnen spelen op minimaal niveau B en graag willen meespelen in een professionele productie. Acteerervaring daarentegen is geen vereiste. Bij interesse kan gemaild worden naar info@reuringinhetreggedal.nl.
 
Repetitieperiode
De repetities starten 21 augustus 2019, vanaf die week zal er 3 a 4 dagen per week worden gerepeteerd in aanloop naar de voorstellingsdagen.
De voorstelling wordt gespeeld van 12 t/m 22 september 2019. De gekozen trompettist moet de voorstellingsdata aanwezig moet zijn en beschikbaar zijn in de repetitieperiode.
 
Informatie
Voor interesse om te auditeren kan gemaild worden naar info@reuringinhetreggedal.nl. Meer informatie over Reuring in 't Reggedal kan gevonden worden op de site www.reuringininhetreggedal.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.reuringinhetreggedal.nl of bij de kassa van het ZININ in Nijverdal.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: