Kraak jij de kluis?

Datum: 17-07-2019

13:09 uur - Op de fiets door het dorp, op zoek naar verschillende opdrachten om de geheime code te kraken, terwijl je achtervolgd wordt door hunters. De zomeractiviteit ‘Hunted’ van het jongerenwerk van De Welle wordt dit jaar spannender dan ooit! In alle kernen van de gemeente Hellendoorn zullen de jongerenwerkers samen met vrijwilligers hun uiterste best doen om de ‘voortvluchtigen’ te dwarsbomen en het kraken van de kluis tegen te gaan.

 

 

Data en plaatsen ‘Hunted’:

 

  • Donderdag 1 augustus: Marle/Daarle/Daarlerveen 
  • Donderdag 8 augustus: Haarle
  • Donderdag 15 augustus: Hellendoorn/Nijverdal

 

Opgeven kan via een WhatsApp-berichtje naar 06-46540113 (Marijke Grutterink, jongerenwerker). Vermeld hierin je naam, leeftijd en plaats van deelname. De start is telkens om 20.00 uur. Houd onze sociale media in de gaten voor de exacte startlocatie! Facebook: www.facebook.com/jcplace2be. Instagram: @JWdewelle.  

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: