Bouwvak vier je traditiegetrouw in park de Geuren Dit jaar grote namen naar Hellendoorn!

Datum: 14-07-2019

20:44 uur - Vrijdag en zaterdag 26 & 27 juli staat Geurenpop Park de Geuren traditiegetrouw weer voor de deur. De unieke locatie in het hartje centrum wordt dan weer omgetoverd tot een geweldige feestlocatie.

 

De unieke locatie in het hartje centrum wordt dan weer omgetoverd tot een geweldige feestlocatie.Dit jaar zal op de vrijdag weer een coverband staan.De organisatie heeft dit jaar gekozen voor de band LEAD.

Ze zullen alle muziek stijlen gebruiken om Hellendoorn te laten bewegen en zoals ze er wel om bekend staan gaat ze dat zeker lukken!

Op de Zaterdag staat er weer een 90’s feest gepland.

Na het succes van vorig jaar zag de organisatie ruim 1500 bezoekers de voetjes van de vloer laten gaan vandaar dat er dit jaar ook weer gekozen is voor een 90’s thema.

Miljoenen Cd’s verkochten ze wereld wijd met diverse nummer 1 hits staan dit jaar jawel… 2 Brothers on the 4th floor op het podium!

Met de jaren 90 icoon DJ Jeroen Post.

We verwachten dit jaar ook weer een gezellige drukte beide dagen aldus Dennis van Dam die sinds 3 jaar het festival met zijn partner Petra en geweldige team Gulle Goedzak het evenement op sleeptouw nam.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: