Uniek duo concert in Nijverdal: Miss Montreal met voorprogramma Davina Michelle

Datum: 12-07-2019

09:37 uur - Donderdagavond 5 september staan twee topacts op het podium in Nijverdal. Twee steengoede zangeressen van eigen bodem, Miss Montreal en Davina Michelle, betreden de bühne. Gegarandeerd toegang? Koop je toegangskaarten nu online via www.bruisendnijverdal.com/tickets of haal ze bij Tourist Info/VVV Hellendoorn-Nijverdal. 

 

 

Het team van Bruisend Nijverdal is super trots op het programma voor 2019! Van 4 tot en met 8 september staat Nijverdal weer op z’n kop. In een grote evenemententent maken verschillende artiesten hun opwachting. En niet de minste! Wat denk je van: The Dirty Daddies, Snollebollekes, Tino Martin, John West, Django Wagner en lokale helden Dennis van Dam en De Feestdirecteuren. Mooie namen! 

 

De donderdagavond is met recht een topavond die je zeker niet mag missen. Met Miss Montreal op het podium weet je: dat wordt een geweldig feest! Tegenwoordig zien we haar meer dan ooit op televisie, maar dat betekent natuurlijk niet dat Sanne Hans, frontvrouw van haar eigen band Miss Montreal, haar grote liefde vergeet. Want dat is muziek maken, en dat kan ze als de beste. 

 

In het voorprogramma deze avond nog zo’n steengoede artieste: Davina Michelle. Als je ontdekt wordt door topzangeres P!nk kun je met een gerust hart zeggen dat je thuis hoort in ‘De Beste Zangers van Nederland’. Ze heeft wekenlang op 1 gestaan in de charts met het nummer “Duurt te lang”.  Davina Michelle is op dit moment veruit de meest gevraagde act in Nederland. We zijn dan ook supertrots dat ze 5 september samen met Miss Montreal het podium in Nijverdal deelt. 

 

Kaarten voor deze topavond kosten 19 euro per stuk (excl. €1,- Servicekosten).
De tent gaat open om 19.30 uur. Deze avond duurt tot 23.30 uur. 

Locatie: feesttent Bruisend Nijverdal, Marktplein. 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: