Onthulling zitelementen Haarle

Datum: 04-07-2019

08:46 uur - Op vrijdag 28 juni was de onthulling van de nieuwe zitelementen op het schoolplein van basisschool Op Weg in Haarle. De afgelopen weken hebben leerlingen van groep 8 gewerkt aan nieuwe toevoegingen voor op het schoolplein. Samen met jongerenwerkers van Stichting De Welle hebben de leerlingen zitelementen verfraaid door ze te versieren met mozaïek.

Deze activiteit vloeit voort uit de ‘sport- en cultuurcarrousel’, waarbij het jongerenwerk van Stichting De Welle culturele activiteiten aanbiedt in de buitengebieden van de gemeente Hellendoorn. In overleg met de verschillende basisscholen wordt invulling gegeven aan dit project, dat als doel heeft kinderen op een originele manier kennis te laten maken met cultuur en van activiteiten te laten proeven die ze normaliter niet snel zouden uitvoeren. 

Wilt u op de hoogte blijven van de resultaten? U kunt het jongerenwerk van Stichting De Welle volgen via Facebook www.facebook.com/jcplace2be of Instagram: @jwdewelle. 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: