ComedyTunes: stand-up comedy in het Openluchttheater Nijverdal

Datum: 01-07-2019

15:39 uur - Eén avond, vier comedians en een MC die de avond aan elkaar praat. Op zaterdagavond 20 juli is het Openluchttheater Nijverdal een groot stand-up comedy café. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. In de praktijk komt het neer op een hoop slappe onzin waar lekker om gelachen kan worden. De line-up voor vanavond: Fuad Hassen, Martijn Oosterhuis, Bas Birker, Roel C. Verburg en MC Vincent Geers.



Zere buikspieren van het lachen
Bezoekers kunnen rekenen op een hoop onzin, slap geouwehoer en vooral een avondje lekker lachen. ComedyTunes Comedynight is inmiddels een bewezen concept met uitverkochte clubs, zalen en bezoekers die met zere buikspieren van het lachen naar huis gaan. Een avond ComedyTunes staat garant voor de beste comedians van Nederland en een MC die de hele avond aan elkaar praat.

De line-up van de avond
De comedians die in het Openluchttheater Nijverdal de grappen over het publiek uitstorten zijn Fuad Hassen, Martijn Oosterhuis, Bas Birker en Roel C. Verburg.


Fuad Hassen
Fuad haalde de finale van ‘Cameretten 2013’ en treed op voor volle zalen. Met zijn laid-back stijl van comedy en zijn innemende lach weet hij de bezoekers voor zich te winnen.


Martijn Oosterhuis

Martijn werd bekend als één van de LAMA’s van het gelijknamige BNN tv-programma. Hij heeft een hoge grapdichtheid en heeft maar één doel: de bezoekers een ultieme avond comedy te laten beleven.

Bas Birker
Afkomstig uit Tilburg, maar tegenwoordig woonachtig in Vlaanderen. In België is hij uitgegroeid tot een bekende cabaretier en één van de meest gevraagde stand-up comedians van het land.


Roel C. Verburg
Roel is bekend van ‘Padoem Patsss, De Oneliner Show’, ‘Kopspijkers’ en van zijn wekelijkse actuele liedjes op Radio Veronica. Maar je herkent hem het beste als de flierfluitende rockster gewapend met zijn gitaar, microfoon en onvoorspelbare liedjes.

Kaarten reserveren
Reserveer je kaarten voor Comedy Tunes in het Openluchttheater Nijverdal via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: