Reünie en Jubileum Demo Ritmische Gymnastiek

Datum: 26-06-2019

 

 

Dit jaar is er 40 jaar Ritmische Gym in Nijverdal! In 1979 werd bij gymvereniging O.K.K. de sport ‘Ritmiek’ gestart, welke ook de namen MRG (Moderne Ritmische Gym) en RSG (Ritmische Sport Gymnastiek) kreeg. Allemaal namen voor de mooie sport die bij gymsportvereniging Fysion nog beoefend wordt; dansen met bal, lint, touw, knotsen en hoepel. 

Op zaterdagmiddag 6 juli organiseert Fysion een reünie voor alle oud RG-leden, oud RG-leiding en andere geïnteresseerden. Deze reünie begint om 13.30 uur in Sporthal De Kruidenwijk. 

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor de reünie door een e-mail te sturen naar: 40jaarrgnijverdal@gmail.com. Er zijn geen kosten verbonden aan deze reünie en tevens hebben deelnemers aan de reünie gratis toegang tot de Jubileum Demo. 

De Jubileum Demo Ritmische Gym begint om 14.30 uur, eveneens in Sporthal De Kruidenwijk. Aan deze demo zullen alle huidige RG-leden, maar ook oud-leden deelnemen! Entreekosten voor deze Jubileum Demo zijn voor kinderen tot 4 jaar gratis en vanaf 4 jaar wordt 1,50 euro per persoon gevraagd. 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: