Zaterdag 29 juni '' Geit zingt Hazes'' editie 2

Datum: 20-06-2019

08:06 uur - Dat wat 1,5 jaar geleden onder het genot van een biertje aan de bar van Café - Tapperij in de Gauwe Geit werd bedacht blijkt een groot succes te zijn!

Toen de organisatie (uitbater Gert de Jong zelf en 2 van zijn stamgasten)  uit eigen belang vorig jaar een gezellige avond wilden organiseren met het thema Hazes hadden ze niet verwacht dat ze binnen 24 uur uitverkocht zouden zijn. Nijverdal en omgeving bleek wel toe te zijn aan wat klassiekers van het levenslied. De avond, vorig jaar op de geboorte dag van André was gezellig met optreden van bekende artiesten uit onze eigen gemeente. Naast deze optredens was er ruimte voor een eigen inbreng door middel van karaoke, hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt waardoor 100 gasten uit volle bost de nummers als bloed, zweet en tranen en ik leef mijn eigen leven de revue lieten passeren.

Dit succes moet natuurlijk een 2e editie krijgen, zaterdag 29 juni is het zover '' Geit zingt Hazes'' vindt plaats in Café - Tapperij in de Gauwe Geit inloop v.a 21.30 uur.

Op deze avond is er een look a like Hazes ingevlogen, wordt er weer gezongen door te karaoken en zorgt de organisatie voor een klein hapje op deze gezellige meezing avond!  

Tijdens dit schrijven is de 2e editie op een handje vol kaarten uitverkocht en heeft de organisatie alles tot in de puntjes geregeld!

Namens de organisatie tot ziens bij '' Geit zingt Hazes"

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: