Stijn Hegeman naar Go Ahead Eagles

Datum: 19-06-2019

10.55 uur - Waar deze periode bij v.v. Hellendoorn en de spelers volop in het teken staat van nieuwe teams. “In welk team zit ik, wie wordt mijn trainer en wie komen er nog meer bij mij in het team?” Is dat voor Stijn Hegeman dit jaar heel anders. Voor hem geen spanning in welk team van v.v. Hellendoorn hij komt. Dit omdat hij onze mooie club gaat verlaten. Hij ruilt de club uit Hellendoorn in voor de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles uit Deventer.

 
Een grote maar mooie stap, waar hij veel moeite voor heeft gedaan en die hem volledig toekomt.
 
Stijn heeft de afgelopen jaren veel in zichzelf geïnvesteerd om dit te bereiken. Zelf veel met de bal bezig zijn, maar ook deelnemen aan selectiewedstrijden en wedstrijden van de KNVB en dat alles naast het trainen met zijn eigen team bij v.v. Hellendoorn.
We kunnen dan ook concluderen dat hij de stap naar Go Ahead dik verdient heeft en via deze weg wenst v.v. Hellendoorn hem heel veel succes toe!
 
Stijn gaat bij Go Ahead Eagles voetballen maar zal als niet voetballend lid toch betrokken blijven bij onze vereniging.
Stijn heel veel succes bij Go Ahead Eagles!
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: