Nieuwe sponsor aangepast sporten Fysion

Datum: 17-06-2019

10:21 uur - Op dinsdag 21 mei is het contract ondertekend tussen G.V. Fysion - Nijverdal en Sesam Academie. De Sesam Academie gaat de afdeling aangepast sporten van Fysion ondersteunen met een organisatie-advies voor ons onderdeel aangepast sporten.

 

Elke dinsdag en donderdag is een hele club mensen lekker bezig met het aangepast sporten in de sporthal van het Ravijn en de Kruidenwijk.

Veel mensen denken van, dat is helemaal niets voor mij maar wel apart is dan dat de mensen die wel komen het juist geweldig leuk vinden. Na bijvoorbeeld de revalidatie kan het zijn, dat de sport wat je deed, toch wat te moeilijk gaat worden en zo kunt je bij ons toch lekker bewegen. Veel te moeilijk of dat kan ik niet is bij ons niet aan de orde. Op eigen tempo meedoen en vooral wat jij leuk vind is bij ons de slogan. Op ieders niveau bewegen met wat voor lichamelijke beperking of chronische aandoening u ook heeft staat bij ons torenhoog in het Fysion vaandel.

 

Meer informatie verkrijgbaar via: www.fysion-nijverdal.nl

 

Ondertekenaars zijn; Arie Tempert (links), hoofd aangepast sporten Fysion, penningmeester Martin Kranenborg (midden) en Sesam adviseur Rieks Springer (rechts).

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: