Snelste bedrijf van Nijverdal - Hellendoorn 2019 'Autobedrijf Bie Olthof'!

Datum: 16-06-2019

10.30 uur - In alweer de 6e editie van de Business Kart Trophy Nijverdal – Hellendoorn streden op woensdag 12 juni jl. 16 teams van bedrijven uit Nijverdal en Hellendoorn om de titel: ‘Snelste bedrijf 2019’. In dit jaarlijks terugkerend evenement dat door Kartplaza Actionworld in Nijverdal wordt georganiseerd, rijden de teams een 1 uur durende endurance race op de kartbaan van Kartplaza.

 
 
Wat begon als een evenement exclusief voor leden van de Business Club Hellendoorn Nijverdal (BCHN) kunnen nu alle bedrijven uit de regio mee doen. “Er zijn nog steeds veel leden van de BCHN die ieder jaar weer mee doen, maar wie zien steeds meer deelnemers van buiten de business club. Het is mooi om te zien hoe fanatiek alle deelnemers zijn in de strijd om de titel. Sommigen komen de weken vooraf al regelmatig trainen!”, zegt Sjaak van Dijk, lid van de BCHN en eigenaar van Kartplaza Actionworld.
 
Eén van de nieuw deelnemende teams was Autobedrijf Bie Olthof uit Nijverdal. In de kwalificatie ronden voorafgaand aan de race lieten ze al zien dat ze waren gekomen voor de titel. Nadat ze de eerste startplek voor de race pakten wisten ze de eerste plaats gedurende de hele race vast te houden en wonnen hiermee de race en de titel ‘Snelste bedrijf Nijverdal – Hellendoorn 2019’
 
Akro uit Nijverdal was met 3 teams vertegenwoordigd en de coureurs van Akro team 1 reden een solide race en finishten op 40 seconden achterstand op de 2e plaats.
 
De strijd om de 3e plaats was misschien wel de spannendste van de hele race. WLC Weyn lichtconcepten die we bijna ieder jaar op het podium zien had een wat mindere kwalificatie en moest zich vanaf de 6e plek naar voren weten te rijden. Door snelle en constante rondes en 2 strategische pitstops klommen ze terug naar de 3e plek en namen de laatste bokaal van de avond in ontvangst.
 
Volledige uitslag:
 
1.      Bie Olthof 1
2.      Akro 1
3.      WLC Weyn Lichtconcepten
4.      Autobedrijf Vogel
5.      Region
6.      TML Makelaars
7.      Bie Olthof 2
8.      Akro 2
9.      Moddit 1
10.    Moddit 3
11.    Ekkel Kunstof Kozijnen
12.    Catapult
13.    Moddit 2
14.    Moddit 4
15.    ZINin
16.    Akro 3
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: