Tranen van het lachen door Gagelspöllers in Openluchttheater Nijverdal

Datum: 12-06-2019

11:32 uur - Ook voor deze zomer heeft het toneelgezelschap van het Openluchttheater Nijverdal ‘De Gagelspöllers’ een nieuwe voorstelling ingestudeerd. Op 26, 28, 29 en 30 juni staat de groep op het podium met het blijspel ‘Bed en Breekvast’ van Adriaan Vellinga. Een komische voorstelling, waarbij het publiek geadviseerd wordt om extra zakdoekjes mee te nemen om de lachtranen weg te vegen. 

 


Met de VUT
Als Jan met de VUT gaat is de verveling nabij. Na vele bakken koffie, waarbij hij zijn vrouw Gré behoorlijk in de weg zit, komt Jan op een wonderbaarlijk idee. Na enkele hobbels gaan ze een paar weken later van start met een eigen Bed & Breakfast. Wat kan er mis gaan? Dat zul je zelf moeten zien!
 
Reserveer nu uw kaarten 

Kaarten voor ‘De Gagelspöllers’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: