Open huis zorgboerderij Nienenhoek

Datum: 11-06-2019

19.22 uur - Op zaterdag 15 juni van 10.00 uur tot 12.00 uur zet zorgboerderij Erve Nienenhoek in Den Ham haar deuren open voor belangstellenden. Deze bijzondere woonzorglocatie van ZorgAccent biedt sinds kort naast wonen, ook zeven dagen per week dagbesteding. Dit onder de noemer 'Gast aan tafel'.

Gast-aan-Tafel is een vorm van dagbesteding in Erve Nienenhoek in Den Ham waar mensen terecht kunnen die van het buitenleven houden en het gevoel van thuis willen ervaren.
 
Er wonen zes mensen met een lichte vorm van dementie of een cognitieve beperking. We geven 24-uurszorg; dit betekent dat u ook in het weekend en 's avonds bij ons terecht kunt voor dagbesteding. Denk aan zingen, uitstapjes, koken en bakken. Natuurlijk biedt de woonzorgboerderij zelf ook diverse mogelijkheden: genieten van de tuin en niet te vergeten de boerderijdieren.
 
Het adres is Nienenhoek 4 in Den Ham. Meer informatie kunt u vinden op www.zorgaccent.nl locatie Erve Nienenhoek.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: