Successen tijdens Pinksterweekend voor de Hertruiters

Datum: 11-06-2019

 
9.10 uur - Ook tijdens dit Pinksterweekend gingen leden van PSV Hertruiters op concours. Dit leverde de volgende prijzen op: Maggy Roelofs ging van start met haar paard Giel bij de Reggehoeve. Zij reed twee proeven in de klasse M1. Hier behaalde zij een eerste en een tweede prijs met 198 en 203,5 punten.

Luc Eshuis startte met zijn pony bij 'De Diamant van Twenterand' in Den Ham. Hij sprong een mooie foutloze ronde in de klasse B categorie ABC en met 88 punten voor de wijze van rijden mocht hij de eerste prijs in ontvangst nemen. Ook Jip Ottes was succesvol met het springen. Zij deed mee in Hattem tijdens het Hippinksterconcours. In de klasse L categorie BC wist zij de tweede tijd neer te zetten in de barage en zo kreeg zij de tweede prijs overhandigd. Omdat zij de beste combinatie in de categorie C was heeft zij zich rechtstreeks geplaatst voor de Horka springfinale in Zwolle op 13 juli.
 
Frank Hosmar ging van start in Kronenberg met zijn beide paarden Guetta en Alphaville NOP. Hier was een driesterren Concours Para Equestrian Dressage International, de tweede observatiewedstrijd voor het EK. In grade V zette Frank met beide paarden tijdens de teamtest twee goede proeven neer. In de bijna twintig deelnemers tellende rubriek stuurde hij Alphaville N.O.P. (Sandreo x Iglesias) met 73,566% naar de overwinning en mocht met zijn andere paard Guetta (Sandreo x Jazz) de tweede prijs in ontvangst nemen. Het hele team reed geweldig zodat zij met overmacht de landenwedstrijd wonnen.
Tijdens de individuele proef pakte Frank met Alphaville weer het goud en met Guetta reed hij naar het brons. Voor de kür op muziek moest hij starten met zijn hoogst geplaatste paard, dus kwam hij hier met Alphaville aan de start. En hij wist een hattrick te scoren door ook de kür op zijn naam te schrijven met maar liefst 76,667%. Een fantastisch resultaat!
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: