Salland-Twentetunnel dicht vanwege onderhoud

Datum: 05-06-2019

14:57 uur - Rijkswaterstaat voert ten behoeve van de functionaliteit en veiligheid regelmatig onderhoud uit aan de Salland-Twentetunnel (N35). Onderdeel hiervan zijn reguliere systeemtesten. Op 14 en 15 juni 2019 vindt dit onderhoud weer plaats. De tunnelbuizen Zwolle–Almelo en Almelo–Zwolle worden dan tegelijk afgesloten voor al het verkeer. Er worden korte omleidingen ingesteld. Rijkswaterstaat verwacht hierbij beperkte hinder.

De testen vinden plaats op zowel vrijdagavond 14 juni als zaterdagavond 15 juni vanaf 19:00 tot uiterlijk 07:00 uur de volgende ochtend. Tijdens deze werkzaamheden zijn de tunnelbuizen gesloten voor al het wegverkeer en gelden er omleidingen. 

 

Omleiding

Het doorgaande verkeer wordt lokaal omgeleid via omleidingsroute U10 vanuit Zwolle en U11 vanuit Almelo. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg.

De verkeershinder is naar verwachting beperkt (5 tot 10 minuten).Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Henk schreef op 15-06-2019

Dit hoeft niet meer geplaatst worden hij zit meer dicht dan open

De gewone man schreef op 16-06-2019

Henk. Een beetje sneu uw reactie, vind je zelf ook niet? Wees blij dat deze tunnel up to date blijft betreffende veiligheid en afvoer van uitlaatgassen.

Marcel Altena schreef op 17-06-2019

@Henk, wat een onzin.

Uw reactie

Naam:
Bericht: