Jongens onder 17 jaar Het Ravijn naar finale play-offs

Datum: 03-06-2019

8.11 uur - De waterpolo jongens onder de 17 jaar hebben zich zondagmiddag weten te plaatsen voor de finale van de Play Offs. Zaterdag werd er in eigen bad met 15-9 gewonnen van ZVL zondag was het een stuk spannender. In Leiden werd het 14-10 in het voordeel van ZVL.

 
 
De Ravijners begonnen goed, maar lieten later in de wedstrijd kansen liggen. Maar door het betere doelgemiddelde spelen de Nijverdallers toch de finale en zullen zij volgend weekend gaan strijden om de landstitel tegen Polar Bears. “We kunnen wel concluderen dat dat komt vanwege de winst zaterdag in eigen huis”, oordeelde trainer-coach Jan Mensink na afloop.
 
Vrijdagavond 7 juni wordt eerst thuis gespeeld. Zaterdag 8 juni volgt in Ede de uitwedstrijd. De tijdstippen worden nog bepaald. Hou daarom facebook en de Ravijnsite, www.hetravijn.nl  goed in de gaten!
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: