The Clarks: bekendste classic rock band in het Openluchttheater

Datum: 27-05-2019

14:09 uur - Festivals, grote podia, bedrijfs- en privéfeesten over de hele wereld en nu komen ze ook naar het Openluchtertheater! The Clarks is al jaren lang de bekendste en meest succesvolle classic rock band van Nederland. Op zaterdagavond 15 juni is de band, die ook de vaste huisband van ‘Veronica Inside’ is, te horen in het Openluchttheater. 

 


Uitverkochte zalen 
De laatste vier jaar staat The Clarks in het theater met muziekkenner en verteller Johan Derksen. Na 150 uitverkochte zalen met de show ‘Pioniers van de Nederpop’, treedt de band in het openluchttheater op met de show ‘Keeps The Blues Alive’. Een mega show over hoe Nederland kennis maakte met de blues.

Support-act  
The Clarks komt niet alleen naar het Openluchttheater. Als support-act brengt de band Rudy Bennet mee. Een legende uit de historie van de popmuziek uit de roemruchte jaren zestig met The Motions.
 
Kaarten reserveren

Kaarten voor ‘The Clarks’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: