Jongens onder 17 jaar Het Ravijn maken zich op voor de halve finale play-off voor het kampioenschap van Nederland.

Datum: 27-05-2019

11:57 uur - Het waterpoloseizoen voor de jongens tot 17 jaar van zwem en poloclub Het Ravijn is nog niet ten einde. Komend weekend spelen zij de halve finalewedstrijden play-off voor het kampioenschap van Nederland. 

Tegenstander in deze play-off wedstrijden is het Leidse jongensteam van ZVL 1886. De Ravijnheren zijn de reguliere competitie met 33 punten op de derde plaats geëindigd. Het ZVL team werd in de competitie tweede met 42 punten. De afgelopen twee weken is er onderleiding van Jan Mensink fanatiek getraind om zo optimaal mogelijk voorbereidt te zijn op die halve finale play-off wedstrijden.  Zaterdag 1 juni wordt eerst een thuiswedstrijd gespeeld in Het Ravijn. Aanvang van de wedstrijd is 15:30 uur. Zondagmiddag 2 juni om 17:00 uur volgt in het Leidse zwembad De Zijl de uitwedstrijd. Spelen voor een volle tribune maakt van een halve finalewedstrijd altijd een mooie spannende pot topwaterpolo. U bent van harte welkom om de toekomst van Het Ravijn te komen aanmoedigen.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: