Spoorfuif 2019!

Datum: 24-05-2019

08:21 uur - Op zaterdag 1 juni 2019 vindt het jaarlijkse Spoorfuif! plaats. De organisatie, Stichting Spoorfuif, maakt zich wederom op voor een mooie editie. Het feest vindt plaats in een sfeervolle, mooi aangeklede tent en gaat vanaf 21.00 uur van start.

 

Het evenementenseizoen is begonnen en deze trappen we traditiegetrouw af met het Spoorfuif! in Daarle. Kom genieten van DJ Smally en andere spectaculaire live-acts! Wil je meer informatie over het Spoorfuif! bekijk dan onze site www.spoorfuif.nl of hou onze facebookpagina Spoorfuif in de gaten. De organisatie zorgt ook dit jaar weer voor een onvergetelijke editie!

Ik wil graag kaarten!

Voor het eerst is het mogelijk om voorafgaand aan dit evenement kaarten te kopen voor het Spoorfuif!. Je hoeft bij de entree dan niet te wachten. Via www.spoorfuif.nl zijn de entreetickets te koop. Deze kosten € 36,- en zijn inclusief drank!

Proef de sfeer door het bekijken van de video van Spoorfuif 2019:

https://www.youtube.com/watch?v=oD44UOKz7IU

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: