Lentefair obs De Peppel

Datum: 16-05-2019

 

 

Vrijdag 17 mei is de jaarlijkse lentefair op De Peppel. Van 15:00 uur t/m 19:00 uur staan er weer allerlei activiteiten op het programma, zoals de wedstrijd ‘Heel Peppel bakt’ om 15:00 uur met vervolgens de start van de sponsorloop. Het bedrag dat met deze sponsorloop wordt opgehaald wordt gedoneerd aan Tom Schippers (www.helptomschippers.nl); een jongen van 6 jaar die lijdt aan de zeldzame leverziekte PFIC. Onderzoek naar deze ziekte kost erg veel geld. De leerlingen van De Peppel vinden het erg belangrijk dat deze onderzoeken er komen en gaan hun uiterste best doen om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat we na de loop een mooie cheque kunnen overhandigen aan Tom en zijn moeder.

Aansluitend krijgen we bezoek van de nummer 1 kinder-dj van Nederland die samen met alle leerlingen een fantastisch feestje gaat bouwen!

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: