Juliana’32 komt naar Nijverdal

Datum: 16-05-2019

7.17 uur - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van SVVN de cruciale wedstrijd van het seizoen in Hengelo. SVVN had de punten hard nodig in de strijd om de nacompetitie voor degradatie naar de 4de Klasse te ontlopen. Tegenstander Wilhelminaschool had vooraf drie punten meer en was nog niet helemaal veilig met vijf punten boven de streep.

 
Laten we zeggen dat SVVN piekte op het juiste moment. SVVN was van begin af aan heer en meester en de uiteindelijke 1-5 overwinning was niet eens afgetekend. Omdat zowel Voorwaarts V. als DES verloren heeft SVVN zich door deze overwinning verzekerd van nog een jaar 3de Klasse. Het verschil is respectievelijk vier en vijf punten, maar omdat beide nog tegen elkaar spelen zal SVVN minstens één van de twee onder zich houden in de eindstand.
 
Zaterdag wordt de laatste thuiswedstrijd van het seizoen gevoetbald. Voor SVVN staat er dus niet meer op het spel dan louter de eer. Dat kan niet gezegd worden van tegenstander Juliana'32. De Hengeloërs wonnen zaterdag met 3-1 van Blauw Wit'66. Hierdoor degradeert de Holtense ploeg en mag Juliana naar boven kijken. Het verschil met Voorwaarts, dat op de veilige elfde plaats staat is nu nog maar drie punten. In het begin van de competitie troffen beide teams elkaar in Hengelo. In een weinig verheffende wedstrijd wist SVVN voor het eerst sinds tijden weer eens te winnen van Juliana. Het werd 1-2 door doelpunten van Martijn ter Steege en Roy Mulder.
 
Uiteraard gaan we er vanuit dat SVVN zijn sportieve plicht vervuld deze wedstrijd en het thuispubliek een waardig einde gunt van deze competitie. De wedstrijd begint op de vaste prik van half drie. Fluitist van dienst is de heer Johan Compagner uit Heino. Pupil van de week is Levi Staman. Levi is acht jaar oud en hij voetbalt in SVVN JO9-4.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: