‘Lazy Sunday Afternoon’ met Pega Loca in het Openluchttheater

Datum: 15-05-2019

17:11 uur - Een experiment dit seizoen van het openluchttheater is de ‘Lazy Sunday Afternoon’. Een nieuw concept waarbij geprobeerd wordt om publiek dat minder belangstelling heeft voor een pop/rock concert over de streep te trekken om naar het Openluchttheater te gaan. De poort van het Openluchttheater opent zondagmiddag 2 juni haar deuren voor een gratis voorstelling van het muzikale trio Pega Loca. 

 

 

Kunstzinnig geluid
In een kleine intieme setting brengen we muziek op het horecaplein. Tijdens deze eerste editie van ‘Lazy Sunday Afternoon’ wordt de muziek verzorgd door Pega Loca. ’n Dipje Salsa, ’n vleugje Jazz, ’n teentje Rock, vermengd met ’n verfrissend Iberisch briesje dat is wat het publiek van de muziek van Pega Loca kan verwachten. De drie mannen spelen samen akoestische muziek met een kunstzinnig geluid geïnspireerd door Zuid-Amerikaanse, Oriëntaalse en Spaanse invloeden. Daarnaast kan het publiek genieten van composities van Vincente Amigo, eigentijdse flamencogitarist Juanito Pascual en tango grootmeester Astor Piazolla. Tijdens de voorstelling is de buitenbar open voor een drankje en wat lekkere kleine hapjes. Alle ingrediënten voor een fijne (zomerse) zondagmiddag. 

 

Gratis Entree

Voor deze voorstellingen hoeft u geen kaarten te reserveren, de entree is gratis.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: