Keurslagerij Gerben Kamphuis doet mee aan de Week van de Slager

Datum: 14-05-2019

15:57 uur - Dit jaar is er een hele week om het ambacht, de creativiteit en de veelzijdigheid van het slagersvak te laten zien. Van 13 tot en met 18 mei 2019 vindt namelijk de Week van de Slager plaats. Deze Week van de Slager wordt georganiseerd om het perspectief van het veelzijdige en creatieve slagersvak te laten zien en ervaren. 

 

 

Programma 

Keurslagerij Gerben Kamphuis doet mee aan de Week van de Slager. Van 13 tot en met 18 mei staat Keurslagerij Gerben Kamphuis in het teken van het slagersvak. Speciaal voor deze week hebben we een programma samengesteld:

 

Datum/tijd

Programma

13 t/m 18 mei 2019

Raad het gewicht van een hele achterham in de winkel

13 t/m 18 mei 2019

De gehele week is er een proeverij in de winkel

13 t/m 18 mei 2019

Kleurwedstrijd voor de kinderen

Woensdag 15 mei 2019 vanaf 14:00 uur

Demonstratie half varken uitsnijden 

Zaterdag 18 mei 2019

Proeven van lekkernijen van de Big Green Egg

 

De slagersbranche is in beweging en de vraag naar ambachtelijke vakmensen groeit, waardoor er behoefte is aan mensen die slager willen worden. De Week van de Slager is een perfecte gelegenheid om te laten zien hoe verrassend veelzijdig het slagersvak is en dat het een vak een toekomstperspectief heeft. Want, een baan in het slagersvak is creatief, afwisselend en ambachtelijk.

Over de Week van de Slager
Deze Week van de Slager wordt georganiseerd om het perspectief van het veelzijdige en creatieve slagersvak te laten zien en ervaren. Het doel van de Week van de Slager is dan ook om kinderen, jongeren en volwassenen kennis te laten maken met het slagersvak en –ambacht. Het biedt ook kansen voor zij-instromers. Deze landelijke dag is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb). Zie voor meer informatie www.weekvandeslager.nl.

 

Over Keurslagerij Gerben Kamphuis

Keurslagerij Gerben Kamphuis is al bijna 50 jaar gevestigd in Hellendoorn waar de vader van Gerben begon en sinds 2008 keurslager is. We kopen ons rundvlees nog rechtstreeks van de boer van het Belgisch wit blauw ras en ons varkensvlees is afkomstig van KDV gecertificeerde boeren (keten duurzaam varkensvlees) deze varkens zijn opgegroeid in een gezonde leefomgeving en er wordt nauwelijks nog antibiotica gebruikt, ook verkopen wij het duurzame gildehoen kipfilet wat ook antibiotica vrij is. Specialiteiten zijn de vele eigengemaakte worstsoorten waaronder de Droge worst en rookworst meerdere malen goud bekroond zijn. En natuurlijk ons bekende Helders vlees en Achterham. Ook doen we heel veel in barbecuepartijen en catering, van luxe hapjes tot complete warme en koude buffetten. Kijk voor meer informatie eens op www.gerbenkamphuis.keurslager.nl

____________________________________________________________________

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: