KVA Motorrit

Datum: 13-05-2019

Mannen! en deze keer ook vrouwen, spits uw oren, eerst klinkt het nog zacht maar al spoedig zwelt het aan tot een geweldig hard geluid, het geluid van motoren in Nijverdal. Dit wil je horen, daar wil je bij zijn op zaterdag 18 mei Helmkruidlaan 1 in Nijverdal, aanvang 15.00 uur.

Op deze KVA (KampVuurAvond) dag/avond staat naast de gebruikelijke ingrediënten een motor-toertocht gepland. Als een ieder die (op de motor) komt een (extra) helm meeneemt wordt het voor velen een prachtige belevenis. Na de rit is er de foodcorner en zullen onze speciale gasten (full members) van een internationale MC iets persoonlijks delen en van hun roeping in de biker wereld.


Dan mag je vernemen dat God werkelijk geïnteresseerd is in jou en hoe je op één lijn met Hem kunt komen. Vrouwen neem je kerel mee want hier wil je bij zijn! Wij vragen deze KVA een bijdrage om deze KVA te bekostigen en een project in Roemenië te sponsoren. Wil je niet deelnemen aan de motorrit dan kan je ook na de rit aansluiten vanaf 17:00.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: