Autisme Trefpunt op 28 mei

Datum: 13-05-2019

11.14 uur - Op 28 mei wordt weer een Autisme Trefpunt gehouden. Thema is deze keer: Hulpverlening in gezinnen. Gastspreker is mevrouw Rubia van Dam. Wat als het thuis niet lekker loopt? En dan? Wat is er mogelijk om de onderlinge sfeer te verbeteren en meer begrip voor elkaar op te brengen?

 
 
Vaak wachten we te lang met  hulp vragen, omdat we denken dat we zelf onze hulpvraag duidelijk moeten hebben. Of omdat we denken dat vragen om hulp een teken van zwakte is. Dat is zeker niet het geval en laagdrempelig is er van alles mogelijk.
 
Rubia van Dam, directeur van Samen B.V., een organisatie voor specialistische ambulante jeugdhulp en daarvoor ambulant hulpverlener bij Curess, komt vertellen over hulpverlening in gezinnen. Zij heeft ruime ervaring binnen de gezins(jeugd)hulpverlening en kan aan de hand van praktijkvoorbeelden uitleg geven over de manier van werken, waarbij iedereen in het gezin wordt betrokken. Deze avond zal ze vooral aandacht besteden aan gezinnen waarbinnen autisme een rol speelt.
 
Bij het Autisme Trefpunt worden vijf keer per jaar afwisselende thema’s behandeld. Mensen met autisme, hun naasten, vrijwilligers, geïnteresseerden en professionals zijn van harte welkom bij dit trefpunt. Iedereen uit het hele werkgebied van Evenmens is welkom!
 
Wanneer:    28 mei 2019
Waar:           De Gezelligeit, Bibenstraat 40 Hellendoorn
Hoe laat:      Inloop vanaf 19.30 uur, 
                      Programma van 20.00 – 21.30 uur 
                      met korte pauze tussendoor 
 
Info:             Autisme Trefpunt contactpersoon: 
                     Inge Blankenvoorde
                     Telefoon: 0548 638 830  
                     Email: autismetrefpunt@evenmens.nl
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: